Bliv medlem af bestyrelsen hos DSSF

Oprettet d.

Bliv medlem af bestyrelsen hos DSSF

Hvis du brænder for forskning i sygepleje og overvejer om en bestyrelsespost i DSSF kan være noget for dig, så læs videre.

Som bestyrelsesmedlem i DSSF får du stor indflydelse, et fantastisk nationalt netværk og muligheden for at udvikle dig både personligt og fagligt og derved også styrke dit CV. Du har selv stor indflydelse på hvilke opgaver du har lyst til at varetage i foreningen. Der er gode muligheder for at sætte nye initiativer i gang, og du vil opleve at dine bestyrelseskollegaer og foreningens organisatorisk ramme understøtter og hjælper dig. Vi har f.eks. god erfaring med afholdelse af konferencer, kurser og webinarer, og har flere bestyrelsesmedlemmer der har været glade for denne mulighed for at få undervisningserfaring f.eks. i relation til et universitetspædagogikum. Bestyrelsesarbejdet giver også et godt indblik i økonomi, regnskab, IT og PR. Alle opgaver i bestyrelsen varetages i en atmosfære hvor vi anerkender hinandens forskellighed, interesser og erfaringsniveau, og der er rig mulighed for sparring og støtte i forbindelse med varetagelse af nye og ukendte opgaver.  Valg til bestyrelsen foregår ved afstemning ved Generalforsamlingen som afholdes d. 27 januar 2022 i København og Århus (nærmere info følger). Ønsker du at opstille skal du opfylde et skema med dine oplysninger og en kort motivation og sende den til hanne.konradsen@regionh.dkDeadline for opstilling er d. 27 november 2021. Husk du skal være medlem af DSSF for at opstille til bestyrelsen.  

 

Har du spørgsmål eller bare lyst til at høre mere er du velkommen til at sende en mail til Hanne Konradsen eller alternativt ringe på 20410459. 

 

Opstillingsskema finder du her http://sygeplejeforskning.dk/generalforsamling1/