Nyhedsbrev uge 12, 2021

Oprettet d.

Alle vores medlemmer ønskes et dejligt forår

Metodewebinarer tilbydes året ud

DSSF afholder en virtuel metodefest i 2021 med multiple webinars om forskellige aspekter af forskning og forskningsmetoder anvendt i sygeplejeforskningen. Der er webinars om Scoping Reviews, Randomiserede kontrollerede studier, Complex Interventions og meget mere. Hvert webinar indeholder et oplæg og en efterfølgende diskussion med andre forskere og medlemmer fra Dansk Selskab for Sygeplejeforskning. Det er gratis for medlemmer.

Se hele programmet på http://sygeplejeforskning.dk/ og meld dig til et eller flere efter interesse og efter hvad din kalender tillader.

Vel mødt!

 

Vores hjemmeside opdateres

VI har igangsat det store arbejde med at forny vores hjemmeside, det gør at information letter findes og det bliver også nemmere at logge ind for at læse tidsskriftet og tilmelde sig vores arrangementer. Det bliver superflot.

På hjemmesiden vil du også kunne læse, at Nordisk Sygeplejeforskning har fået ny redaktør. Connie Bertelsen har overtaget posten. Fik du læst året første udgave? Der er mange spændende artikler.

 

Nordisk Konference

Nordic Conference in Nursing Research blev desværre endnu en gang udskudt, nu forventer vi dog at alt flasker sig, så den afholdes 4 – 6 oktober 2021 i København. Alle tilmeldte til konferencen har modtaget mails vedrørende dette. Vi arbejder hårdt på at opdatere programmet, og forventer at have et færdigt program klart inden længe. De der har accepteret oral eller poster præsentation beholder deres plads, desuden vil det være muligt at præsentere enten det studie man beskrev i abstraktet eller et nyere studie. Mere information om dette inden længe.

Vi er meget konference-sultne, og vil tro I også er det. Vi glæder os til at ses.

 

Venlig hilsen fra Dansk Selskab for Sygeplejeforskning