Tidsskrift

 

Nordisk Sygeplejeforskning /
Nordisk Sykepleieforskning /
Nordic Nursing Research

Som medlem har du gratis adgang til Nordisk Sygeplejeforskning.
Fra 2016 udkommer tidsskriftet udelukkende online. Du skal være logget ind for at få adgang til at læse artiklerne. Benyt login i det blå felt til højre på denne side.
 
Nordisk Sygeplejeforskning er et videnskabeligt og fagfællebedømt tidsskrift. Det har til formål at styrke sygeplejefagets videnskabelige grundlag gennem formidling og spredning af kundskab om klinisk og teoretisk forskning og udvikling knyttet til sygepleje, samt de videnskabelige metoder som benytes i forskningen.

Tidsskriftet publicerer videnskabelige artikler, fagartikler, essay og debatartikler.

Tidsskriftet henvender sig til forskere inden for sygeplejevidenskab og sundhedsvidenskab, undervisere, sygeplejersker i klinisk praksis og andre fagprofessionelle.

Tidsskriftet ejes af Dansk Selskab for Sygeplejeforskning og Norsk Selskap for Sykepleieforskning NSF. Tidsskriftet, som publicerede sin første årgang i 2011, er resultatet af en sammenlægning af Dansk Tidsskrift for Sygeplejeforskning og Norsk Tidsskrift for Sykepleieforskning. De to tidsskrifter har henholdsvis 26 og 12 årgange bag sig.

Læs mere om redaktion og forfattervejledning på Nordisk Sygeplejeforsknings hjemmeside
 
 


Medlemmer af Dansk Selskab for Sygeplejeforskning kan læse tidsskriftet on-line     

 

 

 
 
 
  • Fri online-adgang til Nordisk Sygeplejeforskning for medlemmer. Log ind - Klik herefter på bjælken "Nordisk Sygeplejeforskning online" i menuen til venstre