Karriereworkshops

Oprettet d.

Online workshop om karriereudvikling inden for sygeplejeforskning

Går du med en forskerspire i maven eller er du forsker og nysgerrig på, hvad næste karriereskridt kan være?

I Dansk Selskab for Sygeplejeforskning er vi optaget af at fremme forskning inden for sygepleje til gavn for menneskers sundhed og evne til at leve med sygdom. Som et nyt initiativ har selskabets bestyrelse besluttet at sætte fokus på, hvordan vejen ind i forskning kan se ud samt at give muligheden for sparring på en forskerkarriere inden for sygepleje.

Du kan vælge mellem to spor:
1. Fra spire til ph.d.-studerende
2. Fra ph.d. til professor

De to spor vil forløbe over en 3 måneders periode med halvanden times online workshop per måned. På møderne vil der blive mulighed for sparring og at skabe netværk på tværs af landet.

Spor 1. Fra spire til ph.d.-studerende

Dette spor henvender sig til dig, som er sygeplejerske og som går med overvejelser om at arbejde med forskning inden for dit fag. Det henvender sig også til dig, som er i gang med eller har afsluttet kandidatuddannelse i sygepleje eller sundhedsfaglig kandidatuddannelse og som gerne vil i gang med at forske inden for sygeplejen. I dette spor vil der være mulighed for at få sparring på, hvordan vejen ind i et ph.d.-studie kan se ud og hvordan hverdagen som ph.d.-studerende kan opleves. Sporet vil være ledet af Lene Lehmkuhl, cand.scient.san., ph.d.-stud.; Louise Abildgaard Møller; cand.cur., ph.d.-stud. og Brigitta Rasmussen Villumsen, ph.d.  

Spor 2. Fra ph.d. til professor

Dette spor henvender sig til dig, som er har en ph.d.-grad og ønsker at gå videre med karrieren. Få et overblik over hvilke muligheder der kan være og hvordan man kan arbejde hen imod at blive fx post.doc, lektor eller professor. De tre gange vil bl.a. indeholde emner som tilknytning til universitetet og optimering af Curriculum Vitae.
Sporet vil være ledet af Merete Gregersen, lektor; Karin Bundgaard, postdoc og Hanne Konradsen, professor.    

Mødetider for spor 1:

  1. møde. 26. oktober, 2021 kl. 16.30-18.00
  2. møde. 16. november, 2021 kl. 16.30-18.00
  3. møde.  18 januar, 2022 kl. 16.30-18.00

Mødetider for spor 2:

  1. møde. 10. november, 2021 kl. 16.00-17.30
  2. møde 13. december, 2021 kl. 16.00-17.30
  3. møde 12. januar, 2022 kl. 16.00-17.30

Sted:

Zoom online meeting. Link sendes per. mail inden hver mødegang.

Pris: 

Gratis for medlemmer.
100 kr. for ikke-medlemmer.

Medlemskab af DSSF koster for 400 kr./år, og følger kalenderåret, dog vil et medlemskab købt i forbindelse med tilmeldelse til karriere-workshop i efteråret 2021, også gælde for 2022. Medlemskab købes via menuen i højre side, og kræver oprettelse af en profil og at du efterfølgende logger ind.  

Har du spørgsmål om medlemskab eller kurser så skriv til os selskabforsygeplejeforskning@gmail.com