Intensivt skriveophold

Oprettet d.

Intensivt skriveophold

Intensivt Skriveophold 22 – 29 september 2022 i Tyrkiet

Dansk Selskab for Sygeplejeforskning udbyder et intensivt 7-dages skriveophold, hvor formålet er, at du får skrevet en videnskabelig artikel.

Skriveopholdet foregår i Tyrkiet, på det nyrenoverede hotel Grand Uysal https://www.granduysal.com/en/home/. Så tilpas langt væk, at din skrive proces kan foregå uforstyrret fra hverdagen og i en fokuseret tidsperiode, hvor du ikke skal andet. Til gengæld forventes det så også, at du anvender din tid effektivt til at få skrevet din tekst, så regn med at der er et fastlagt program fra morgen til aften.

Hver dag vil blive planlagt således, at der er god tid til egen skrivning, peer feedback på din skrivning og fælles diskussioner om forskningsmetode og skrive processen.

Skriveopholdet er til dig, der har brug for en koncentreret skriveproces, har svært ved at finde sammenhængende tid til skrivningen i hverdagen, har brug for et skub for at få din artikel skrevet færdig eller har brug for kollegial sparring til at få teksten på plads. Skriveopholdet er således til dig, der har indsamlet data, og færdig analyseret dem inden opholdet i september.

 

Prisen for det 7-dages skriveophold inkluderer flyrejse med afgang fra Kastrup, ophold på enkelt værelse, fuld forplejning, transfer og deltagelse i undervisning og diskussioner.

For medlemmer er prisen indtil 1. maj 5400,- kr. og derefter 5800,- kr.

For ikke-medlemmer er prisen indtil 1. maj 6000,- kr. og derefter 6400,- kr.

Tilmelding er bindende, pladser er begrænset og tildeles efter ”først til mølle” princippet.

Har du spørgsmål kan du kontakte: hanne.konradsen@regionh.dk

Tilmelding